2 dl tummaa soijarouhetta
2 viipaletta ranskanleipää
1/2 dl kauramaitoa
3-4 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
1 dl vegaanista parmesaanjuustoa
n. 2-3 rkl vehnäjauhoja
1-2 rkl sitruunanmehua
1 tl rakuunaa
1 tl oreganoa
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl basilikaa
1/2 tl suolaa
paistamiseen oliiviöljyä
Valmistus:
Mittaa kattilaan vesi sekä soijarouhe ja keitä noin viisi minuuttia. Valuta mahdollinen ylimääräinen vesi pois lävikössä. Pilko sipuli ja raasta vegaaninen parmesaani. Laita kulhoon kauramaito sekä leipäviipaleet ja anna kauramaidon imeytyä leipiin. Lisää joukkoon turvotettu soijarouhe, sipuli, puristetut valkosipulin kynnet, mausteet sekä parmesaaniraaste. Purista vielä joukkoon sitruunamehua. Sekoita massa tasaiseksi ja lisää tarvittaessa vehnäjauhoja niin paljon, että pyörykät pysyvät hyvin kasassa. Paista pyörykät oliiviöljyssä rapeiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti