Jouluna on lupa herkutella, ja mikäpä silloin sen parempaa kuin oikein suklainen juustokakku.
Pohja:
200g Digestive-keksejä
75 g margariiniä (sininen Keiju)
1/2 dl kauramaitoa
Täyte:
2 prk soijatuorejuustoa ( 2 x 225g maustamaton Tofutti)
4 dl kauravispiä
160 g vegaanista suklaata (2 x 80 g vegan nougat)
80 g vegaanista valkosuklaata
(1 rkl sokeria)
vadelmia
Valmistus:
Murskaa keksit, lisää sulatettu margariini sekä kauramaito ja sekoita tasaiseksi. Painele keksimassa leivinpaperilla vuoratun irtopohjallisen kakkuvuoan pohjalle, ja laita sen jälkeen täytteen teon ajaksi jääkaappiin.
Vispaa kauravispi ja soijatuorejuusto tasaiseksi massaksi. Jaa täyte kahteen osaan. Sulata tämän jälkeen suklaa esim. mikrossa. Itse käytin vegaanista nougatsuklaata, mutta tumma suklaakin käy. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria, jos haluat erityisen makea version. Levitä ensimmäinen täyte pohjan päälle. Sulata valkosuklaa ja sekoita se toisen tuorejuustomassan sekaan. Levitä täyte kakun päälle. Laita kakku jääkaappiin ja anna olla jääkaapissa vähintään muutama tunti tai seuraavaan päivään. Murskaa kakun päälle kaksi Digestivea tai esim. Wilhelmina-keksiä, ja lisää kakun päälle vielä vadelmia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku
Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...
-
Ensimmäinen joulu vegaanina ei ollutkaan niin iso juttu ruokien suhteen, kun olin ehkä etukäteen ajatellut. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin...
-
Bebe-leivokset ovat aina olleet yksi lempileivoksistani, mutta huomasin harmikseni melko pian vegaaniksi siirtyessäni, ettei vegaanista bebe...
-
1,5 dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä (1 porkkana) 1 iso sipuli 3 valkosipulin kynttä n. 3 rkl oliiviöljyä 1 tl maustepippur...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti