keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Soijarouhesienipihvit

 Soijarouhepihvit ovat arkiruokaa parhaimmillaan. Niiden joukkoon sopivat hyvin myös erilaiset sienet, jotka antavat niille lisää makua. Tarjoa pihvit esimerkiksi keitettyjen perunoiden, kermakastikkeen ja salaatin kanssa. Voin melkein vannoa, että nämä pihvit maistuvat kaikille, myös sekaaneille.



2 dl tummaa soijarouhetta

3 dl vettä

1 kasvisfondi

1 sipuli

4 valkosipulinkynttä

1 rasia herkkusieniä

n. 1/2 dl silputtua persilijaa

1/4- 1/2 tl mustapippuria

ropaus chilimaustetta

1 rkl soijakastiketta

n. 5 rkl vehnäjauhoja

Valmistus:

Keitä soijarouhetta sekä fondia niin kauan, että vesi on täysi imeytynyt. Pilko herkkusienet ja paista niitä oliiviöljyssä muutamien minuuttien ajan. Kaada paistetut herkkusienet soijarouheen joukkoon, ja lisää myös pilkottu sipuli, valkosipulit, mausteet ja persilija. Ripottele joukkoon vehnäjauhoja, ja muotoile massasta pihvejä. Paista pihvit oliiviöljyssä molemmin puolin rapeapintaiseksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...