Soijarouhepihvit ovat arkiruokaa parhaimmillaan. Niiden joukkoon sopivat hyvin myös erilaiset sienet, jotka antavat niille lisää makua. Tarjoa pihvit esimerkiksi keitettyjen perunoiden, kermakastikkeen ja salaatin kanssa. Voin melkein vannoa, että nämä pihvit maistuvat kaikille, myös sekaaneille.
2 dl tummaa soijarouhetta
3 dl vettä
1 kasvisfondi
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 rasia herkkusieniä
n. 1/2 dl silputtua persilijaa
1/4- 1/2 tl mustapippuria
ropaus chilimaustetta
1 rkl soijakastiketta
n. 5 rkl vehnäjauhoja
Valmistus:
Keitä soijarouhetta sekä fondia niin kauan, että vesi on täysi imeytynyt. Pilko herkkusienet ja paista niitä oliiviöljyssä muutamien minuuttien ajan. Kaada paistetut herkkusienet soijarouheen joukkoon, ja lisää myös pilkottu sipuli, valkosipulit, mausteet ja persilija. Ripottele joukkoon vehnäjauhoja, ja muotoile massasta pihvejä. Paista pihvit oliiviöljyssä molemmin puolin rapeapintaiseksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku
Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...
-
Ensimmäinen joulu vegaanina ei ollutkaan niin iso juttu ruokien suhteen, kun olin ehkä etukäteen ajatellut. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin...
-
Bebe-leivokset ovat aina olleet yksi lempileivoksistani, mutta huomasin harmikseni melko pian vegaaniksi siirtyessäni, ettei vegaanista bebe...
-
1,5 dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä (1 porkkana) 1 iso sipuli 3 valkosipulin kynttä n. 3 rkl oliiviöljyä 1 tl maustepippur...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti