keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Härkisstroganoff

Herkullinen kasvisstroganoff sopii hyvin pimenevien syksy/talvi-iltojen arkiruoaksi, mutta yhtä hyvin myös hienompien ruokakutsujen tarjottavaksi. Stroganoffissa on todella runsaasti makua. Tarjoile se joko keitettyjen perunoiden tai spaghettin kanssa. 


1 punasipuli

3-4 valkosipulinkynttä

1/2 punainen paprika

1 1/2 rkl vehnäjauhoja

70 g (noin 3 rkl) tomaattipyrettä

1 kasvisfondi

3 dl vettä

1/2 tl mustapippuria

1 rkl soijakastiketta

2 dl kauraruokakermaa

1 paketti maustamatonta Härkis- härkäpapuvalmistetta

1 pilkottu suolakurkku

Valmistus:

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota sipulit ja paprika. Ripottele joukkoon vehnäjauho ja lisää sitten vesi, fondi ja tomaattipyree. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon Härkis, kaurakerma ja pilkottu suolakurkku. Anna hautua vielä muutaman minuutin ajan.


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...