1 hokkaido- tai myskikurpitsa
1/2 dl jyvämakaronia
1 dl soijarouhetta
2 dl vettä
1 kasvisfondi
2 rkl oliiviöljyä
1/2 kesäkurpitsa
1 pieni punainen paprika
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl persiljaa
50 g vegaanista fetajuustoa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
Valmistus:
Puolita kurpitsa ja kaiverra siemet pois. Leikkaa kurpitsasta varovaisesti paloja, ja paahda niitä 200 asteisessa uunissa noin 1/2 tuntia. Keitä jyvämakaronit kypsiksi. Lisää kattilaan vesi, kasvisfondi sekä soijarouhe, ja keitä niin kauan että vesi imeytyy soijarouheeseen. Lisää paistinpanulle öljy, pilkotut sipulit, paprika sekä kuutioitu kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon keitetyt makaronit ja soijarouhe. Lisää lopuksi pilkottu kurpitsa ja mausteet. Ripottele päälle feta, ja paista kurpitsoja 200 asteisessa uunissa vielä 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti