Hauskaa halloweenia!! Halloweenjuhlat piristävät kummasti pimenevää syksyä. Joskus on kiva laittaa pöytä koreaksi ja syödä hyvin kavereiden tai oman perheen kesken.
Pohja:
200 g margariinia
n. 3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 rkl vettä
Täyte:
1/2 kurpitsa lohkottuna
1/2 jyvämakaronia
1 dl soijarouhetta
2 dl vettä
1 kasvisfondi
2 rkl oliiviöljyä
1/2 kesäkurpitsa
1 pieni punainen paprika
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl persiljaa
50 g vegaanista fetaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
1 dl kauraruokakermaa
Valmistus:
Puolita kurpitsa ja kaiverra siemet pois. Leikkaa kurpitsasta kuoret pois ja pilko kurpitsa noin kämmenen kokoisiksi lohkoiksi. Paahda paloja 200 asteisessa uunissa noin 1/2
tuntia. Keitä jyvämakaronit kypsiksi. Lisää kattilaan vesi, kasvisfondi
sekä soijarouhe, ja keitä niin kauan että vesi imeytyy soijarouheeseen.
Lisää paistinpanulle öljy, pilkotut sipulit, paprika sekä kuutioitu
kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon
keitetyt makaronit ja soijarouhe. Lisää lopuksi pilkottu kurpitsa ja
mausteet. Sekoita vielä joukkoon hienoksi pilkottu feta sekä kauraruokakerma. Painele piirakkataikina vuokaan ja kaada täyte pohjan päälle. Paista 175 asteisessa uunissa noin 50-60 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku
Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...
-
Ensimmäinen joulu vegaanina ei ollutkaan niin iso juttu ruokien suhteen, kun olin ehkä etukäteen ajatellut. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin...
-
Bebe-leivokset ovat aina olleet yksi lempileivoksistani, mutta huomasin harmikseni melko pian vegaaniksi siirtyessäni, ettei vegaanista bebe...
-
1,5 dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä (1 porkkana) 1 iso sipuli 3 valkosipulin kynttä n. 3 rkl oliiviöljyä 1 tl maustepippur...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti