torstai 2. marraskuuta 2017

Vegaaniset marengit

Tämä ohje on kopioitu suoraan Chocochilin blogista. Ohje toimii todella hyvin ja marengit onnistuvat taatusti.




1,5 dl kikhernelientä

1,5 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

1 tl sitruunamehua

Valmistus:

Vispaa kikhernelientä hetken ajan ja lisää sokerit ja sitruunamehu. Jatka vispaamista niin kauan, että vaahdosta tulee niin jäykkää, että pysyy kulhossa vaikka ylöspäin käännettäessä. Pursota marengit leivinpaperille ja paista 100 asteessa noin 1 tunti ja 40 minuuttia. Älä ota marenkeja vielä uunista, vaan tarkkaile niiden kypsymistä vielä muutamia minuutteja. Paistoaika riippuu paljon marenkien koosta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...