Tämä ohje on kopioitu suoraan Chocochilin blogista. Ohje toimii todella hyvin ja marengit onnistuvat taatusti.
1,5 dl kikhernelientä
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl sitruunamehua
Valmistus:
Vispaa kikhernelientä hetken ajan ja lisää sokerit ja sitruunamehu. Jatka vispaamista niin kauan, että vaahdosta tulee niin jäykkää, että pysyy kulhossa vaikka ylöspäin käännettäessä. Pursota marengit leivinpaperille ja paista 100 asteessa noin 1 tunti ja 40 minuuttia. Älä ota marenkeja vielä uunista, vaan tarkkaile niiden kypsymistä vielä muutamia minuutteja. Paistoaika riippuu paljon marenkien koosta.
torstai 2. marraskuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku
Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...
-
Ensimmäinen joulu vegaanina ei ollutkaan niin iso juttu ruokien suhteen, kun olin ehkä etukäteen ajatellut. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin...
-
Bebe-leivokset ovat aina olleet yksi lempileivoksistani, mutta huomasin harmikseni melko pian vegaaniksi siirtyessäni, ettei vegaanista bebe...
-
1,5 dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä (1 porkkana) 1 iso sipuli 3 valkosipulin kynttä n. 3 rkl oliiviöljyä 1 tl maustepippur...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti