torstai 11. tammikuuta 2018

Soijapalat jyvämakaronilla ja coleslawilla

Tätä maistettuaan voi hetken luulla syövänsä kanaa. Takaan ettei edes vannoutunein lihansyöjä huomaa eroa. Hyvin maustettuna ja rapeaksi paistettuna maistuu hyvältä joko sellaisenaan tai esimerkiksi pitaleipien tai hampurilaisten täytteenä. Voit myös viipaloida palat ja tarjota kebabkastikkeen ja riisin kanssa. 



1 pkt The Vegetarian butcher salad chunks

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl soijakastiketta

1 tl perunamaustetta

1/2 tl paprikajauhetta

1 tl valkosipulijauhetta



Valmistus:

Lisää paistinpannulle öljy ja hetken päästä "vegekebabit". Lisää palojen päälle soijakastike ja mausteet. Paista rapeiksi noin 5 minuuttia. Tarjoile jyvämakaronien tai porkkana- perunamuusin ja coleslawn kanssa.

Coleslaw:

1/4 valkokaalia (noin puolesta kaalista reilu puolet)

1-2 porkkanaa

1 prk vegaanista majonneesia

1/4 tl mustapippuria

Valmistus:

Raasta valkokaali ja porkkana hienoksi raasteeksi. Sekoita raasteen joukkoon majoneesi ja mausta mustapippurilla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...