torstai 11. tammikuuta 2018

Vegaaninen mansikkarahka

Tämä "mansikkarahka" on erittäin helppo valmistaa ja maistuu taatusti ihan jokaiselle. 


1 prk soijavispiä

1 prk Alpro Go On soijarahkaa

400 g mansikoita

2 rkl tomusokeria

sokeria


Valmistus:

Vispaa soijavispi kuohkeaksi vaahdoksi. Ripottele vispauksen aikana joukkoon tomusokeria. Kun soijavispi on vatkattu, sekoita joukkoon soijarahka. Pilko joukkoon hieman sulaneet mansikat tai tuoreet mansikat. Mausta sokerilla oman maun mukaan. Laita annosmaljoihin ja koristele mansikoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...