Tämä "mansikkarahka" on erittäin helppo valmistaa ja maistuu taatusti ihan jokaiselle.
1 prk soijavispiä
1 prk Alpro Go On soijarahkaa
400 g mansikoita
2 rkl tomusokeria
sokeria
Valmistus:
Vispaa soijavispi kuohkeaksi vaahdoksi. Ripottele vispauksen aikana joukkoon tomusokeria. Kun soijavispi on vatkattu, sekoita joukkoon soijarahka. Pilko joukkoon hieman sulaneet mansikat tai tuoreet mansikat. Mausta sokerilla oman maun mukaan. Laita annosmaljoihin ja koristele mansikoilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku
Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...
-
Ensimmäinen joulu vegaanina ei ollutkaan niin iso juttu ruokien suhteen, kun olin ehkä etukäteen ajatellut. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin...
-
Bebe-leivokset ovat aina olleet yksi lempileivoksistani, mutta huomasin harmikseni melko pian vegaaniksi siirtyessäni, ettei vegaanista bebe...
-
1,5 dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä (1 porkkana) 1 iso sipuli 3 valkosipulin kynttä n. 3 rkl oliiviöljyä 1 tl maustepippur...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti