Juustokakku ei ehkä ole aivan oikea nimitys tälle keksipohjakakulle, koska kakku ei sisällä lainkaan vegaanista tuorejuustoa, mutta ei anneta nimen kakkua pahentaa. Tämä kakku sopii tarjottavaksi vaikka jälkiruokana, sillä se on helppo ja nopea valmistaa. Kakku ei vaadi myöskään pitkää tekeytymisaikaa, vaan on valmista tarjottavaksi vaikka samantien.
Pohja:
200 g Digestivekeksejä
75 g margariinia
Täyte:
2,5 dl soijavispiä
n. 1/2 dl maapähkinävoita
1 rkl sokeria
2 rkl sulatettua tummaa suklaata
tuoreita vadelmia
1 banaani
tuoreita pensasmustikoita
Valmistus:
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun margariinin joukkoon. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopahjaisen kakkuvuoan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin jähmettymään täytteen teon ajaksi. Vaahdota soijavispi ja vispaa joukkoon maapähkinälevite sekä ruokalusikallinen sulatettua suklaata. Tarkista maku ja lisää sokeria halutessasi. Lisää mustikat, vadelmat sekä pilkottu banaani keksipohjan päälle. Valuta päälle hieman sulatettua suklaata ja lusikoi päälle maapähkinävaahto. Lisää vielä loput sulatetusta suklaasta, ja laita piirakka jääkaappiin jähmettymään. Koristele halutessasi vielä mustikoilla ja vadelmilla ennen tarjollepanoa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku
Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...
-
Ensimmäinen joulu vegaanina ei ollutkaan niin iso juttu ruokien suhteen, kun olin ehkä etukäteen ajatellut. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin...
-
Bebe-leivokset ovat aina olleet yksi lempileivoksistani, mutta huomasin harmikseni melko pian vegaaniksi siirtyessäni, ettei vegaanista bebe...
-
1,5 dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä (1 porkkana) 1 iso sipuli 3 valkosipulin kynttä n. 3 rkl oliiviöljyä 1 tl maustepippur...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti