tiistai 20. kesäkuuta 2017

Pastakastike nyhtökaurasta

Huomasin, että minulta puuttui täältä blogistani vielä ruokaohje, joka on valmistettu nyhtökaurasta. Tässä nyt tulee sellainen kaikkien tomaattipastan ystäville.




1 paketti nyhtökauraa (maustettua tai tavallista)

2 rkl oliiviöljyä

1 punasipuli

4 valkosipulin kynttä

1/2 paprika

1 kevätsipuli

1 tlk paseerattua tomaattia (yrtti)

1 tlk yrtti tomaattimurskaa

1/2 tl mustapippuria

1 1/2 rkl sokeria

1 tl suolaa

Valmistus: 

Lorauta pannulle öljyä ja lisää pilkottu sipuli, puristetut valkosipulit sekä pilkottu paprika. Lisää hetken päästä sekaan nyhtökaura(pilko suurempia nyhtökauran paloja hieman pienemmiksi). Lisää tomaattimurska ja paseerattu tomaatti. Lisää mausteet ja anna hautua vähintään 15 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon pilkottu kevätsipuli. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...