keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Raparperikaurapaistos

Nyt kannattaa ottaa raparperikaudesta kaikki irti ja valmistaa niistä vaikka herkullista raparperikaurapaistosta. Tähän ohjeeseen käy raparperien tilalle hyvin myös omenat tai marjat. 



n. 3 dl pilkottua raparperia ( 2- 3 vartta)

2 rkl margariinia

1 banaani

3 rkl fariinisokeria

1 tl kanelia


Kaurapaistoksen päälle:

100 g margariinia

1 dl fariinisokeria

2 dl kaurahiutaleita

80 g hasselpähkinärouhetta

1 tl vaniljasokeria

Valmistus:

Kuulota pilkottuja raparpereja pannulla, lisää fariinisokeri ja hauduta raparpereja pehmeiksi muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon lopuksi kaneli. Laita pehmenneet raparperit vuoan pohjalle ja pilko joukkoon banaani. Sulata margariini ja sekoita joukkoon fariinisokeri, kaurahiutaleet, hasselpähkinärouhe ja vaniljasokeri. Levitä kauraseos raparperien päälle ja paista 225 asteisessa uunissa 15- 20 minuuttia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...