n. 3 dl pilkottua raparperia ( 2- 3 vartta)
2 rkl margariinia
1 banaani
3 rkl fariinisokeria
1 tl kanelia
Kaurapaistoksen päälle:
100 g margariinia
1 dl fariinisokeria
2 dl kaurahiutaleita
80 g hasselpähkinärouhetta
1 tl vaniljasokeria
Valmistus:
Kuulota pilkottuja raparpereja pannulla, lisää fariinisokeri ja hauduta raparpereja pehmeiksi muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon lopuksi kaneli. Laita pehmenneet raparperit vuoan pohjalle ja pilko joukkoon banaani. Sulata margariini ja sekoita joukkoon fariinisokeri, kaurahiutaleet, hasselpähkinärouhe ja vaniljasokeri. Levitä kauraseos raparperien päälle ja paista 225 asteisessa uunissa 15- 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti