Herkkusienikastike maistuu herkulliselta esimerkiksi uusienperunoiden, kasvisjauhispihvien tai falafelpullien kanssa. Myös puolukkahillo sopii hyvin kastikkeen lisäkkeeksi. Yksinkertaista, hyvää ja terveellistä!
1 rasia herkkusieniä
1 sipuli
n. 2 rkl oliiviöljyä
n. 50 g margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
2,5 dl kauraruokakermaa
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
Valmistus:
Pilko herkkusienet ja sipuli. Lisää pannulle öljy ja kuullota herkkusieniä ja sipulia pannulla hetken ajan. Älä paista, sillä muuten kastikkeesta tulee tummaa. Lisää pannulle margariini ja anna sen sulaa. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää kerma ja mausteet. Anna hautua noin 5 minuuttia.
tiistai 27. kesäkuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku
Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...
-
Ensimmäinen joulu vegaanina ei ollutkaan niin iso juttu ruokien suhteen, kun olin ehkä etukäteen ajatellut. Kaikki ruoat onnistuivat hyvin...
-
Bebe-leivokset ovat aina olleet yksi lempileivoksistani, mutta huomasin harmikseni melko pian vegaaniksi siirtyessäni, ettei vegaanista bebe...
-
1,5 dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä (1 porkkana) 1 iso sipuli 3 valkosipulin kynttä n. 3 rkl oliiviöljyä 1 tl maustepippur...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti