lauantai 8. lokakuuta 2016

Hampurilainen papupihvillä

2 tlk mustapapuja

1 sipuli

3-4 kynttä valkosipulia

n. 1/2 dl korppujauhoja

n. 1/2 dl persilijaa silputtuna

1/2 tl savupaprikaa

1/2 tl mustapippuria

1/2 tl jauhelihamaustetta

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl soijakastiketta

(1/4 tl suolaa)


Valmistus: Hienonna pavut esim. sauvasekoittimella. Lisää paistettu sipuli ja valkosipuli. Sekoita joukkoon mausteet ja persilijasilppu. Anna turvota noin 1/2 tuntia. Muotoile pihveiksi ja paista melko runsaassa oliiviöljyssä molemmin puolin.

Tarjoa hampurilaisten kanssa. Hampurilaisten väliin tarvitset:


1-2 salaatin lehteä

2 viipaletta suolakurkkua

2 viipaletta kurkkua

2 viipaletta tomaattia

1 ananasrengas

1 viipale vegaanista ceddarjuustoa

punasipuli renkaita (maun mukaan)

ketsuppia ja valkosipulisalaatinkastiketta (vegaanista).  
"Yksi parhaista on mielestäni Hesburgerin valkosipulisalaatinkastike.Voit myös käyttää vegaanista majoneesia ja maustaa sen oman maun mukaan, esim. punasipulilla, suolakurkulla, ketsupilla ja mustapippurilla."



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...