sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Makaronisalaatti

Erittäin yksinkertainen, maukas ja ruokainen salaatti. Sopii hyvin vaikka lisäkesalaatiksi tai illanistujaistarjottavaksi.

 

n. 300 g makaronia

1 iso omena tai 2 pientä

1-2 suolakurkkua

(pieni pätkä tuorekurkkua)

1 punasipuli

1/2-1 tl valkopippuria ( voit myös korvata valkopippurin 1/2 tl mustapippuria)

1/2 tl paprikajauhetta

1/2- 1 prk (200 g) vegaanista majoneesia (Xtra kevyt majoneesia)

Valmistus: Keitä makaronit ja pilko omena, sipuli ja suolakurkut. Keitä makaronit, anna niiden jäähtyä ja sekoita kaikki aineet majoneesin joukkoon ja mausta.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...