lauantai 1. lokakuuta 2016

Ninzan kuningatarmuffinssit

 3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

1 tl kanelia

2 dl fariinisokeria

1/2 dl mantelirouhetta

1 dl öljyä

1 rkl sitruunamehua

3/4 dl kasvimaitoa (itse käytin kauramaitoa)

2- 3 dl mustikoita ja vadelmia


Valmistus:

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy, kauramaito ja marjat. Purista joukkoon hieman sitruunamehua. Sekoita tasaiseksi. Laita muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Kuorruta jäähtyneet muffinssit vegaanisella tuorejuustokuorutteella ja koristele marjoilla.

Kuorrute:

 225 g soijatuorejuustoa

100 g margariinia (sininen Keiju)

2 dl tomusokeria

1 tl vaniljasokeria

1 tl mustikoista tullutta mehua väriä antamaan

1 tl sitruunamehua











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...