1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl kanelia
2 dl fariinisokeria
1/2 dl mantelirouhetta

1 rkl sitruunamehua
3/4 dl kasvimaitoa (itse käytin kauramaitoa)
2- 3 dl mustikoita ja vadelmia
Valmistus:
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy, kauramaito ja marjat. Purista joukkoon hieman sitruunamehua. Sekoita tasaiseksi. Laita muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Kuorruta jäähtyneet muffinssit vegaanisella tuorejuustokuorutteella ja koristele marjoilla.

225 g soijatuorejuustoa
100 g margariinia (sininen Keiju)
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl mustikoista tullutta mehua väriä antamaan
1 tl sitruunamehua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti