Pohja:
200 g margariinia (Sininen Keiju)
5 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
1/4 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
15 g margariinia
2 dl siirappia (tummaa tai vaahtera)
3 rkl vehnäjauhoja
1/2 dl kauramaitoa (esim. Oatlyn ikaffe)
150 g pekaanipähkinöitä
1 tl kanelia
Valmistus: Vaahdota fariinisokeri ja margariini. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina vuoan pohjalle ja laita täytteen teon ajaksi jääkaappiin. Laita kattilaan margariini, siirappi sekä vehnäjauhot ja kiehauta. Lisää sekaan hieman murskatut pekaanipähkinät ja hiljalleen myös kauramaito. Kiehauta hetken aikaa. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 175 asteessa noin tunnin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti