2-3 rkl oliiviöljyä
1 iso punasipuli
4-5 valkosipulinkynttä (riiippuen koosta)
1/2 punainen paprika
1 rasia herkkusieniä
1 tlk isoja valkoisia papuja
1-2 rkl tomaattipyrettä

n. 4 dl soijaruokakermaa
1/4 tl mustapippuria
1/2 tl paprikajauhetta tai savupaprikajauhetta
1/2 tl suolaa
Valmistus: Lisää pannulle öljy, pilkottu sipuli ja valkosipulit. Lisää hetken päästä paprika ja herkkusienet ja paista miedolla lämmöllä. Lisää pilkotut valkoiset pavut, mausteet, soijakastike ja tomaattipyre. Lisää lopuksi ruokakerma ja hauduta. Tarjoa keitetyn pastan kanssa ja raasta päälle vegaanista parmesaania ( Violifen Prosociano). Voit myös korvata pavut esim. kikherneillä, herneillä tai muilla pavuilla. Itse käytin tällä kertaa maissia, herneitä ja kikherneitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti