torstai 13. lokakuuta 2016

Herkkusieni-papupasta

Pastakastike:

2-3 rkl oliiviöljyä

1 iso punasipuli

4-5 valkosipulinkynttä (riiippuen koosta)

1/2 punainen paprika

1 rasia herkkusieniä

1 tlk isoja valkoisia papuja

1-2 rkl tomaattipyrettä

1 rkl soijakastiketta

n. 4 dl soijaruokakermaa

1/4 tl mustapippuria

1/2 tl paprikajauhetta tai savupaprikajauhetta

1/2 tl suolaa

Valmistus: Lisää pannulle öljy, pilkottu sipuli ja valkosipulit. Lisää hetken päästä paprika ja herkkusienet ja paista miedolla lämmöllä. Lisää pilkotut valkoiset pavut, mausteet, soijakastike ja tomaattipyre. Lisää lopuksi ruokakerma ja hauduta. Tarjoa keitetyn pastan kanssa ja raasta päälle vegaanista parmesaania ( Violifen Prosociano). Voit myös korvata pavut esim. kikherneillä, herneillä tai muilla pavuilla. Itse käytin tällä kertaa maissia, herneitä ja kikherneitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vegaaninen banaani-suklaaunelmakakku

  Pääsiäisenä on lupa herkutella juhlaa edeltävän suuren paastoajan jälkeen. Itse olen yrittänyt joka vuosi paastota herkuista, joita olen h...